портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Увага! Конкурс на Всеукраїнську премію "Диво-дитина"

Опубліковано 18 грудня 2019 року, 12:00

У 2009 році ініціативна група, очолювана Віктором Новіковим, за підтримки народного артиста України Віктора Шпортько, започаткувала проведення щорічної Всеукраїнської премії "Диво-Дитина".

Проведення Премії було підтримано Президентом України, Кабінетом Міністрів України, Міністерством освіти і науки України, Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України, Міністерством культури і туризму України, Міністерством з питань надзвичайних ситуацій України, а також Київською міською державною адміністрацією.

Для здобуття Премії  "Диво-Дитина" запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), які мають досягнення або відкриття у науко-технічній сфері, переможці та призери  обласних республіканських і міжнародних інтелектуальних ігор, шкільних олімпіад, спортивних або творчих змагань, фестивалів та конкурсів, діти, що зробили героїчний вчинок, а також мають феноменальну інтуїцію та пам'ять, володіють даром передбачення, або чутливістю до енергетики та ін.

Як здобути Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"?

Якщо Ви володієте вищенаведенними здібностями та бажаєте здобути Всеукраїнську премію "Диво-Дитина"  Вам необхідно:

  • правильно заповнити анкету за підписом батьків або уповноважених осіб,
  • копію свідоцтва про народження,
  • матеріали, які свідчать про досягнення учасника (копії дипломів, свідоцтв, грамот, фото-, відео- , статті та інші матеріали).

Всі ці документи необхідно відправити за адресою:

ТОВ "Премія "Диво-Дитина"
03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 5-Б, оф. 712

Подробиці на сайті: http://divo-dutuna.com/pro-premiiu