портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін провів особистий прийом громадян

Опубліковано 18 жовтня 2019 року, 12:42 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Про ремонт даху Костянтинівської загальноосвітньої школи №3, кадрові зміни в Авдіївській військово-цивільній адміністрації, діяльність Краматорського ВП ГУНП у Донецькій області, порушення щодо фінансування ходу ремонтних робіт туристичних баз та оформлення земельної ділянки говорили на особистому прийомі громадян із заступником голови Донецької облдержадміністрації Вадимом Філашкіним, яке відбулось 18 жовтня.

Заступник очільника області зазначив, що вся діяльність, яку виконують працівники структурних та територіальних підрозділів облдержадміністрації, здійснюється тільки в рамках закону та права.

«Ми обов’язково надамо допомогу тим, хто до нас по неї звертається. Обласна влада робить все в рамках закону. Ми не маємо права вплинути на керівництво міст, але ми можемо висунути прохання звернути увагу на ту чи іншу проблему», – підкреслив заступник очільника області.

Основна суть питань зводилась до прохання допомоги, наданні інформації чи скарги на діяльність органів міського самоврядування.