портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юлія Костюніна провела виїзний прийом громадян у Бахмуті

Опубліковано 04 березня 2020 року, 14:55 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

4 березня в Бахмуті та Бахмутському районі заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна провела виїзний прийом громадян. Участь у заході взяли директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Олена Токарева, директор департаменту освіти і науки Тетяна Сідашева, представники міської та районної влади.

Під час заходу обговорили питання оформлення пенсійного забезпечення, нарахування до вислуги років час навчання у виші, завершення будівництва водоводу по вул. Оборони, виконання благоустрою, завершення будівництва амбулаторії в с. Опитне, надання субсидії на оплату житлово-комунальних послуг за померлого члена сім’ї, допомоги у проведенні ремонту покрівлі боксу для розміщення шкільного автобусу в Луганській школі, а також організація роботи Університету третього віку в м. Часів Яр.

За словами заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної, усі проблемні нюанси буде вирішено Бахмутською міською радою та районною державною адміністрацією за сприяння обласної державної адміністрації.

На всі питання, що підіймалися під час прийому, громадяни отримали вичерпні відповіді та подальші рекомендації щодо їх вирішення.