портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Близько 30 територіальних громад на Донеччині взяли участь у семінарі щодо молодіжної політики та соціального захисту дітей

Опубліковано 19 листопада 2020 року, 13:14 , Департамент економіки облдержадміністрації

Близько 30 територіальних громад взяли участь у семінарі, який провели у форматі онлайн управління впровадження реформ місцевого самоврядування департаменту економіки Донецької облдержадміністрації спільно  зі службою у справах дітей облдержадміністрації та управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання 18 листопада. 


На початку зустрічі директор служби у справах дітей облдержадміністрації наголосила, що в кожній громаді (міській, селищній, сільській) має бути власна служба у справах дітей для забезпечення правового та соціального захисту дітей.


Окрему увагу громадам необхідно приділити запровадженню та організації надання послуг сімей патронатних вихователів.


Працівники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації розповіли про реалізацію державної молодіжної політики та національно-патріотичного виховання в умовах децентралізації, закликали слухачів не забувати про потреби молоді та не нехтувати допомогою громадських організацій.


Наприкінці навчання йшлося про реалізацію Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та про необхідність протидії будь-якому насильству взагалі. Доповідачка нагадала присутнім, що 25 листопада відзначаєтеся Міжнародний день усунення насильства проти жінок, закликала не лишатись осторонь та продемонструвала інформаційні відеоматеріали, які мають сприяти боротьбі із насиллям.

Інші новини за темою