портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Експлуатаційне утримання: на міжнародній трасі М-03 розпочався ремонт мостів та водопропускних труб

Опубліковано 21 серпня 2018 року, 17:40

Цьогоріч у рамках експлуатаційного утримання планується відремонтувати 11 штучних споруд, розташованих у Слов’янському районі на автодорозі загального користування державного значення М-03 Київ – Харків – Довжанський, від Слов’янська до кордону з Харківською областю.

Наразі розпочато відновлення двох мостів поблизу с. Селезнівка загальною довжиною близько 40 пог. м. Обидві споруди побудовані у 1951-ому році, реконструйовані у 2004-ому році (з улаштуванням накладних плит із монолітного залізобетону) та розраховані на сучасні тимчасові навантаження А11, НК-80.

Поточного року виконуються роботи з відновлення захисного шару залізобетонних поверхонь конструкцій, ремонту тротуарів (для технологічного обслуговування споруд), встановлення відсутніх секцій та фарбування перильного огородження тощо. На черзі – ремонт 9 водопропускних труб, розташованих під дорожнім насипом вже відремонтованої ділянки міжнародної траси.

Як повідомлялось раніше, у Великоновосілківському районі в рамках експлуатаційного утримання відремонтовано міст через р. Мокрі Яли (а/д Н-15 Запоріжжя – Донецьк).

Нагадаємо, у 2018 році роботи з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Донецької області виконує ДП «Донецький облавтодор». Замовник послуг – Служба автомобільних доріг у Донецькій області.

Прес-служба Служби автомобільних доріг у Донецькій області

Інші новини за темою