портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 18 жовтня 2024 року, 22:08

🔹На ранок 18 жовтня через обстріли окупантів на Донеччині загинула людина, а ще 2 отримали поранення. Всього за добу росіяни 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 164 людини, в тому числі 24 дитини.

🔸Донеччина готова до старту опалювального сезону на 99,9% в тих громадах, де це можливо забезпечити. З 275 котелень, які готують до початку опалювального періоду, залишилось провести кінцеві роботи лише в 3. Решта готові до запуску теплоносія.

🔹Понад 300 підприємців долучились до обговорення на регіональній платформі «Діалог влади та бізнесу». На першій зустрічі з Вадимом Філашкіним підприємці говорили про бронювання працівників та надання підприємствам статусу об'єктів критичної інфраструктури.

🔸На Донеччині, незважаючи на складні часи, все більше підприємців беруться за розвиток своєї справи. Одним з таких прикладів є історія Антона Оборозного зі Слов’янська, який за підтримки державної програми «Власна справа» відкрив власний магазин сантехніки.

🔹На території Києво-Печерської Лаври відкрилася виставка «Скорботний шлях Бахмута». На ній представленні різьблені барельєфи на шкарлупі яєць та графіки на біблійні мотиви «VIA DOLOROSA» бахмутського митця Дмитра Денисенка.

🔸Юні джури Донеччини проходять тренування у «Смарагдовому місті». Учасники вишколу «Січ незламних» долали туристську смугу перешкод, вчилися стрільбі з лука та арбалета, змагались зі спортивного орієнтування.