портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційне повідомлення про проведення електронної консультації з громадськістю департаменту капітального будівництва Донецької облдержадміністрації

Опубліковано 16 лютого 2021 року, 15:25 , Департамент капітального будівництва облдержадміністрації

Зміст матеріалів, винесених на обговорення:

проєкт розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про розмір кошторисної заробітної плати у 2021 році, який враховується при визначенні вартості об’єктів будівництва за рахунок коштів обласного бюджету».

Мета проведення консультацій з громадськістю:

підвищення ролі громадянського суспільства в різних сферах діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування, розгляд пропозицій від громадськості.

Можливі наслідки проведення в життя рішення для різних соціальних груп населення та заінтересованих сторін:

реалізація розпорядження підвищить привабливість будівельної галузі для працевлаштування в цілому, дасть можливість залучити працівників більш високої кваліфікації, підвищить попит на будівельну галузь серед молоді та випускників навчальних закладів, підвищить їх мотивацію. Прийняття розпорядження дозволить здійснити на території області будівництво нових та реконструкцію і капітальний ремонт існуючих об’єктів соціального та комунального призначення з їх модернізацією, розширенням, переоснащенням для можливості поліпшення надання послуг населенню.

Способи забезпечення участі в обговоренні:

електронні консультації.

Електронна адреса: [email protected]

Термін подання пропозицій: до 03 березня 2021 року (включно)

Письмові пропозиції у довільній формі (з приміткою «Пропозиції до проєкту розпорядження»).

Номер телефону, за яким надаються у консультації з питань, що внесено на обговорення:

(093) 268 2037

Прізвище, ім’я відповідальної особи:

Ігнатов Ігор Валерійович – начальник відділу з питань правової роботи та державних закупівель департаменту капітального будівництва Донецької обласної державної адміністрації.

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення:

до 17 березня 2021 року шляхом розміщення інформації на офіційному веб-сайті департаменту капітального будівництва Донецької обласної державної адміністрації.

Додаткові матеріали: