портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині триває реалізація проєкту «Мережа змін. Рестартінг молодіжних центрів»

Опубліковано 27 травня 2021 року, 15:00 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Реалізація проєкту «Мережа змін. Рестартінг молодіжних центрів» триває у Донецькій області.

В його рамках  команда МЦ «Мексика» з с. Максимільянівка Мар'їнського района пройшла стажування у МЦ «Платформа ініціатив «Теплиця» у Слов’янську.   Протягом тижня команда молодіжного центру переймала досвід роботи, вчилася новому та занурювалась абсолютно в усі процеси роботи МЦ «Теплиця».

Під час стажування молодіжні центри:

•             організовували до Всесвітнього Дня вишиванки «Фестиваль вуличної етномузики», де київський гурт «Буття» приголомшив Слов'янськ етномузикою, а  команда МЦ «Мексика» отримала досвід співпраці молодіжного центру з владою, бізнесом та громадськістю;

•             відкрили культурний сезон в Слов'янську, організувавши виставу «Абрикосовий рай» від «Нового театру»  (м. Івано-Франківськ).

Для того, щоб заходи пройшли вдало та про них дізналися, команда доклала чимало зусиль, зокрема керівник МЦ «Мексика» Сергій Дерека розробив афіші, піар-менеджерка Каріна Нєчаєва створила дописи для соціальних мереж, координаторка волонтерського напрямку Вікторія Барабаш  організувала роботу з волонтерами.

Також команди працювали над створенням брендбуку та спланували двомісячний план роботи МЦ «Мексика», для реалізації якого отримають технічну підтримку від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

За час стажування стажери встигли завітати до ГО «Shift», яка займається сприянням розвитку в молоді підприємницького мислення та громадської активності.   

Наразі команда МЦ «Платформа ініціатив «Теплиця» вже готова ділитися досвідом з наступними учасниками проєкту - МЦ «Надія».

Реалізація проєкту «Мережа змін. Рестартінг молодіжних центрів» відбувається завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Інші новини за темою