портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відкрили 122 молодіжний центр

Опубліковано 12 лютого 2021 року, 17:09 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Молодіжний центр «Енергія»  відкрився у місті Миколаївка Миколаївської територіальної громади Слов’янського району сьогодні, 12 лютого.

На відкритті були присутні Миколаївський міський голова Олександр Гадяцький, представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, громадські організації «Вірю в Україну», «Миколаївський бадмінтонний спортивний клуб», ініціативна група «Medi@na», громадські організації місцевих шкіл.

На створення молодіжного центру, який став 122-м для Донецької області,  витрачено 671,37 тис. грн, з них кошти міського бюджету - 326,68  тис. грн, кошти обласного бюджету – 344,69 тис. грн.

Як зазначив Олександр Гадяцький, символічним є відкриття молодіжного центру напередодні свята всіх закоханих. Він має надію, що платформа буде місцем, де місцева молодь спілкуватиметься, змістовно проводитиме час і розвиватиме свою громаду. Молодіжний центр стане саме тим осередком реалізації молодіжної та сімейної політики у Миколаївський громаді, який дозволить молоді бути почутими, а місцева влада завжди відкрита до спілкування.

«Енергія» підготувала для своєї молоді багато цікавих активностей –  різноманітні семінари, тренінги та навчання, клуб настільних ігор, простір для музикантів і просто затишне, тепле місце, де можна провести вільний час.

Інші новини за темою