портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Програма «Молодіжний працівник» впевнено крокує по громадах Донецької області

Опубліковано 28 червня 2021 року, 12:50 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Тренінг з навчальної програми «Молодіжний працівник» провели у м. Миколаївка фахівчині КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр».

Програма є національною та розроблено для фахівців, що працюють з молоддю. Вона базується на принципах міжсекторального та міжгалузевого партнерства та на принципах неформальної освіти, що робить її доступною для широкого кола представників суміжних галузей.

Тож молодіжні лідери Миколаївки – представники та представниці різних секторів по роботі з молоддю три дні поспіль були учасниками тренінгового інтенсиву, головною метою якого було надання практичних інструментів  та знань для удосконалення роботи з молоддю регіону. 

Тренінг з навчальної програми «Молодіжний працівник» було проведено за ініціативи управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА при активної участі відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Миколаївської міської ради Слов’янського району Донецької області.


Інші новини за темою