портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Програма розвитку молодіжних центрів Донеччини «Апгрейд» триває у Донецькій області

Опубліковано 20 вересня 2021 року, 12:30 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Представники 12 новостворених молодіжних центрів беруть участь у проєкті, завдяки якому можуть розвинути свої якості молодіжних працівників, активувати свій молодіжний центр та розкрити свій потенціал у професійній та особистій сфері.

Запрошені експерти з Української Гельсінської спілки прав людини відкрили тему прав людини, в контексті молодіжної роботи.

Експертка з адвокації Анастасія Прокопенко з ГО “Точка доступу” розкрила тему «Адвокаційна кампанія та інструменти локальної демократії».

На учасників чекає ще один онлайновий модуль, під час якого вони здобудуть нові знання і приведуть свої молодіжні центри но нового якісного рівня функціонування.

Навчання відбувається у межах партнерства Донецького обласного молодіжного центру та проєкту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні», що реалізується у межах Плану дій Ради Європи для України на 2018–2022 роки у співпраці з Міністерством молоді та спорту України.

Інші новини за темою