портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулося відкриття V Всеукраїнського молодіжного форуму «Схід-Захід: міжрегіональне партнерство. Діалоги про майбутнє»

Опубліковано 14 вересня 2021 року, 13:34 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Відкриття V Всеукраїнського молодіжного форуму «Схід-Захід: міжрегіональне партнерство. Діалоги про майбутнє» відбулося 13 вересня у с. Урзуф на базі оздоровчого комплексу «Азов».

Почесними гостями заходу стали заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, народний депутат України Дмитро Лубінець, голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія Букреєва, радник голови облдержадміністрації Тамара Лук’янчук, секретар Мангушської селищної ради Світлана Олефір, староста сіл Урзуф та Бабах-Тарама Віталій Авраменко, спеціаліст Мангушської селищної ради Тодурова Інна, депутат Маріупольської районної ради Юрія Давиденко.

Захід проводиться управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації за ініціативи громадської організації «Дієві зміни» та за підтримки народного депутата України Дмитра Лубінця та Мангушської територіальної громади.

Метою заходу є налагодження співпраці між молодіжними лідерами, громадськими діячами, представниками органів державної влади та місцевого самоврядування зі східного та західного регіонів країни для обміну досвідом у різних галузях, формування активної громадянської позиції молоді в процесах прийняття рішень, які впливають на життя країни чи громади, налагодження подальшої співпраці серед молоді у форматі «Схід-Захід разом».

Учасниками заходу стали активна молодь, громадські діячі, представники місцевого самоврядування та державні службовці.

Під час роботи секцій учасники розглядають питання «Чому потрібно інвестувати свій час до активізму?», «Адвокація та лобіювання – в чому різниця та як користуватись», «Факапи - драйвер стартаперського життя. Не помиляється той, хто нічого не робить», «Проєктний менеджмент: як правильно реалізувати проєкт?».

Також, буде презентовано регіональну цільову соціальну програму «Молодь Донеччини» на 2021-2025 роки.

Інші новини за темою