портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Люди, які приїжджають з тимчасово окупованих територій, зможуть на КПВВ здати тести на антиген коронавірусу

Опубліковано 08 січня 2021 року, 13:25

Кабінет Міністрів дозволив під час в'їзду з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської   областей проводити експрес-тестування на антиген коронавірусу SARS-CoV-2.  Про це йдеться у постанові уряду № 9 від 05 січня 2021 р.

Передбачається, що на контрольних пунктах в’їзду-в’їзду будуть організовані  відповідні пункти експрес-тестування.

Облаштування  пунктів тестування на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 на контрольних пунктах в’їзду на тимчасово окуповані території в Донецькій та Луганській областях та виїзду з них доручено Донецькій та Луганській обласним державним адміністраціям разом з державним підприємством «Реінтеграція та відновлення», яке належить до сфери управління Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Донецька та Луганська обласні державні адміністрації мають також забезпечити функціонування пунктів тестування на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 на контрольних пунктах в’їзду на тимчасово окуповані території в Донецькій та Луганській областях та виїзду з них.

Самоізоляція, обсервація особи у зв’язку з прибуттям з тимчасово окупованих територій в Донецькій та Луганській областях припиняється в разі одержання негативного результату тестування на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції або експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2, який проведено після перетинання контрольних пунктів в’їзду на тимчасово окуповані території в Донецькій та Луганській областях та виїзду з них.

Інші новини за темою