портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Пенсійники Донецької області підсумували роботу за 2020 рік

Опубліковано 15 лютого 2021 року, 16:03 , ГУ ПФУ в Донецькій області

Підсумки роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області за 2020 рік заслухали 15 лютого під час онлайн-засідання колегії  за участю голови правління Пенсійного фонду України Євгена Капінуса.

Доповідаючи про надані мешканцям області пенсійні послуги, очільниця Головного управління області Наталія Рад зазначила, що звітний рік став черговим етапом підвищення ефективності роботи через впровадження електронних технологій та Єдиних Стандартів обслуговування громадян, а також підвищення кваліфікаційного рівня на кожному робочому місці.

Розробка чіткого алгоритму організації роботи та введення жорстких протиепідеміологічних карантинних заходів забезпечили безперервність функціонування та успішне виконання покладених завдань.

Крім того, з впровадженням в липні 2020 року онлайн-сервісу «Автоматичне призначення пенсій», послідовна робота з аналізу та оптимізації операційних процесів дозволила швидко залучити до отримання послуг в дистанційному форматі максимальну кількість мешканців і стати лідером в Україні по показникам призначення та перерахунку пенсії в автоматичному режимі.

Впродовж року, завдяки послідовній реалізації комплексних заходів із впровадження Єдиних Стандартів обслуговування громадян, повністю оновлені 5 соціальних офісів (Маріуполь, Покровськ, Добропілля, Слов’янськ, Краматорськ) та частково дооблаштовані/відремонтовані також приміщення 5 управлінь.

Голова правління Пенсійного фонду України Євгеній Капінус подякував колективу Фонду за роботу в 2020 році та означив основні напрямки роботи на 2021 рік: надання зручного та якісного сервісу користувачам послуг Пенсійного фонду; перехід на централізацію фінансування пенсійних виплат; екстериторіальність призначення пенсій і, у зв’язку з цим, високий рівень кваліфікаційної підготовки фахівців; оцифрування трудових книжок та інші.

«Я маю сподівання, що регіон гідно завершить процес реорганізації та продемонструє високі показники успішності наприкінці поточного року»,- підсумував  Євгеній Капінус.

Інші новини за темою