портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області відкрився 121 молодіжний центр

Опубліковано 11 лютого 2021 року, 14:25 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Молодіжний центр «380 вольт» відкрився у місті Курахово. 

На відкритті були присутні заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна та голова Курахівської громади Роман Падун.

Молодіжний центр у Курахівській міській територіальній громаді став 121-м для Донецької області. На його створення було виділено 3405,9 тис. грн.: 500,00 тис. грн - з обласного бюджету, 2697,90 тис. грн -  з місцевого бюджету та 208.03 тис. грн залучених коштів.

Як зазначила Юлія Костюніна, найголовніший скарб Донеччини - це люди, що працюють у громадах. Саме вони - завзяті та ініціативні, створюють добробут та сприятливі умови для мешканців своїх громад. І яскравим прикладом цього є створення молодіжного центру «380 вольт».

Цей молодіжний центр  створений за алгоритмом «ініціатива молоді - допомога влади». Він працює з 2018 року і нарешті, спільними зусиллями обласної та місцевої влади, отримав нове сучасне приміщення.

Родзинкою молодіжного центру є платформа для неформальних музикантів, а саме рок-гуртів та альтернативних музикантів, які створюють свої музичні інструменти власноруч з водопровідних труб, каструль та пляшок.

Також  у молодіжному центрі працюватиме сучасна фотостудія, створена на кошти, що отримав за грантовою програмою один з волонтерів. У фотостудії молодь матиме змогу не тільки сфотографуватися, але й навчиться робити фото самостійно.

«380 вольт»  має різноманітні настільні ігри для проведення дозвілля та спортивну локацію з настільним тенісним, аерохокеєм та приладдям для армреслінгу, конференц-залу,  невеличку сцену, та екран для перегляду фільмів.

 

Інші новини за темою