портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Від обраної стратегії розвитку залежить спроможність громади та успіх нашої держави

Опубліковано 08 січня 2019 року, 16:45 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Розуміючи важливість розроблення стратегій розвитку громад області, як підґрунтя для становлення та зростання показників їх спроможності, облдержадміністрацією 13 лютого 2018 року було створено Робочу групу з питань стратегічного розвитку об’єднаних територіальних громад.

Завданнями якої стали: визначення пріоритетних цілей та завдань соціально-економічного розвитку територій об’єднаних територіальних громад області та переважних напрямків їх розвитку, виходячи з наявного соціально-економічного потенціалу територій, а також надання органам місцевого самоврядування консультативно-методологічної та практичної допомоги з розробки стратегій розвитку їх територій.

Завдяки плідній співпраці виконавчих органів місцевої влади та представників Робочої групи наразі вже затверджено чотири стратегії розвитку громад, а саме: Соледарської, Лиманської, Миколаївської міських та Черкаської селищної об’єднаних територіальних громад.

Протягом поточного року планують затвердити свої стратегії розвитку інші шість об’єднаних територіальних громад Донеччини.

Інші новини за темою