портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Для учнівської молоді чотирьох областей України проведено інтерактивну гру

Опубліковано 30 квітня 2021 року, 15:40 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Учнівська молодь Донеччини долучилася до інтерактивної гри «Історія і сучасність розвитку дитячо-юнацького руху в Україні», яка була проведена в онлайновому режимі.

У грі взяли участь вихованці позашкільних закладів освіти з чотирьох областей України: Донецької, Івано-Франківської, Львівської, Черкаської. Усього – 32 гуртківця. Організатором виступив Донецький обласний центр туризму та краєзнавства учнівської молоді.

Під час гри учасники презентували свої заклади освіти та розповіли про найбільш цікаві заходи, які там проводяться. Крім цього, діти взяли участь у конкурсах «Правда – неправда», «Перехресне питання», «Упізнай козака», під час яких перевірили свої знання з розвитку дитячо-юнацького руху у нашій країні, згадали історію української скаутської організації, видатних історичних осіб часів Козацької доби. Пісенний батл на знання українських народних пісень наприкінці гри об’єднав всі команди, які підспівували один одному.

Проведена гра розширила знання дітей про історію дитячо-юнацького руху в нашій державі, об’єднала молодь з різних куточків України.

Інші новини за темою