портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці обласної служби зайнятості працевлаштували мешканку Слов’янську у Кропивницькому

Опубліковано 09 вересня 2022 року, 11:51 , Донецький обласний центр зайнятості

Пошук роботи на новому місці проживання – справа дуже непроста, особливо у воєнний час. Розуміючи це, безробітна Юлія Куваліна звернулась по допомогу до Слов’янського центру зайнятості у серпні через деякий час після переїзду до Кропивницького.

Досвід вимушеного переїзду був для неї не новим: після подій 2014-го їй довелось поїхати з рідного Донецька, де більше 15 років вона працювала медичною сестрою в одній з міських лікарень. Саме тоді жінка «пов’язала» свою долю зі Слов’янськом. Вона знайшла роботу за своїм профілем, але трохи іншої спеціалізації, і почала працювати в стоматологічному кабінеті. Буквально за декілька днів до початку повномасштабної війни медичний заклад припинив існування. Так Юлія знову залишилась без роботи та в потенційно небезпечному місці. Дівчина вирішила переїхати до Кропивницького.

Під час телефонних консультацій кар’єрна радниця майже одразу запропонувала клієнтці звернутись до Обласної клінічної травматологічної лікарні. Історія лікарні в чомусь схожа на історію нашої героїні: вже двічі переміщений – спершу з Донецька до Лиману, тепер з Лиману до Кропивницького – медичний заклад працює у новому місці.

На момент звернення Юлії до відділу кадрів лікарні гостро стояло завдання заповнити вільну вакансію операційної медичної сестри. Після попереднього ознайомлення із резюме кандидатки було проведено співбесіду, результат якої став для Юлії позитивним.

- Нарешті я отримала роботу, що відповідає моїм очікуванням і буде приносити стабільний дохід. Чесно, ніколи не думала, що служба зайнятості працює так оперативно, інакше б звернулась до вас ще раніше, – зазначила дівчина.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://bit.ly/38Z2E6I .

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh 

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості

Інші новини за темою