портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Фахівці Слов’янського центру зайнятості провели онлайн-семінар щодо отримання грантів

Опубліковано 21 липня 2022 року, 16:58

21 липня  у рамках консалтингового простору «Перспектива» фахівці Слов'янського міського центру зайнятості провели онлайн-семінар «Гранти. Що, де, коли?» для представників малих і середніх підприємств, приватних підприємців та усіх зацікавлених у подачі заявок на гранти від держави та міжнародних організацій.

Учасників конференції ознайомили з нормативною базою з питань започаткування та ведення бізнесу, ознайомились з елементами створення власного бізнес-плану, розглянули види просування бізнесу в інтернеті. Під час онлайн-зустрічі клієнти вивчили напрями залучення ресурсів на провадження підприємницької діяльності, познайомились з Державним інфосервісом та необхідними дозвільними документами для реєстрації бізнесу, а також з онлайн платформою для підприємців на порталі Дія. Бізнес.

По закінченню учасники мали можливість задати питання, які виникли в ході конференції. Особливо зацікавило присутніх поняття «Краудфандинг», тобто громадське фінансування, з посиланням на сайти, де можна розмістити свій проект.

- Мені дуже сподобалися корисні поради від фахівців центру зайнятості, які завжди готові поділитися своїми знаннями та вміннями. Нам розповідали не тільки стратегію ведення бізнесу, але і пояснювали, де знайти кошти на її реалізацію, – зазначила учасниця заходу Алла Мініна.

Слов’янський міський центр зайнятості планує проводити такі онлайн зустрічі і надалі.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://bit.ly/38Z2E6I.

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh.

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT.

За матеріалами Донецької обланої служби зайнятості

Інші новини за темою