портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Служба зайнятості допомогла пройти навчання та працевлаштуватися мешканці Костянтинівки

Опубліковано 12 вересня 2022 року, 15:15 , Донецький обласний центр зайнятості

Розуміючи потреби медичних закладів у працівниках, фахівці Костянтинівського міського центру зайнятості проводять активну роботу щодо професійного навчання або підвищення кваліфікації громадян за відповідним напрямком.

Ірина Павлова звернулась до міського центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні у лютому 2022 року. Вона мала різний професійний досвід: приватного підприємця, продавчині та медичної сестри. На жаль, наявні вакансії не влаштували пані Ірину та фахівці служби запропонували скористатися можливістю пройти підвищення кваліфікації за напрямом «Медсестринство».

При проведенні консультації спеціалістка служби зайнятості зауважила, що дівчина має всі необхідні критерії для навчання за ваучером. Отримавши вичерпні консультації щодо потреби у працівниках медичної сфери, зваживши всі «за» і «проти», вона вирішила не гаяти часу, а підвищити рівень кваліфікації.

Попри перепони, що спричинили активні бойові дії для закладу освіти та складнощі переміщення, вона пройшла відповідну підготовку в Ізюмському медичному фаховому коледжі.

«З того часу, коли я опановувала професійні знання та навички, минуло багато часу. Медична сфера, як і будь-яка інша, зазнала суттєвих змін. Тепер установи охорони здоров’я обладнані високоточним устаткуванням, застосовують нові лікарські препарати та впроваджують інноваційні методи лікування різних захворювань. Тому знання, отримані під час навчання, дозволять мені більш якісно надавати клієнтам медичні послуги», - зазначила Ірина.

Також фахівці служби зайнятості допомогли дівчині працевлаштуватися за спеціальністю. Ірина вдало пройшла співбесіду з роботодавцем та вже зараз застосовує здобуті знання в Багатопрофільній лікарні інтенсивного лікування Костянтинівської міської ради.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості

Інші новини за темою