портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 02 вересня 2024 року, 21:51

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 2 вересня. Через обстріли окупантів в Кураховому загинуло 4 людини, а 10 отримали поранення. Також ворог вбив людину у Петрівці Торецької громади. За добу росіяни 9 разів обстріляли населені пункти Донеччини. Евакуйовано 3444 людини, у тому числі 294 дитини.

🔸Уряд продовжив виплату допомоги на проживання ВПО з 1 вересня. Для тих ВПО, у яких в серпні 2024 року мав завершитись період виплат допомоги на проживання, ці виплати будуть продовжені автоматично, без додаткового звернення, до лютого 2025 року.

🔹Донецький обласний центр зайнятості запрошує на професійне навчання у вересні 2024 року. Навчання проводитиметься у центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

🔸Переселенка з Донеччини заснувала стартап з виробництва меблів для укриттів. Ольга Леков почала виготовляти меблі з пластикової вторсировини — столи, стільці, парти й навіть лавки-трансформери.

🔹У релокованому Бахмутському фаховому коледжі культури і мистецтв ім. І. Карабиця відзначили День знань. Цьогоріч на Хмельниччині, де зараз знаходиться заклад, розпочнуть навчання 65 першокурсників.

🔸Спортсмени Донецької області відзначилися 2 медалями у четвертий день Паралімпіади. Загалом у Франції наші паралімпійці вибороли вже сім медалей для збірної України: одну золоту, три срібні та три бронзові.