портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Готовність до змін – важливий фактор успішного працевлаштування

Опубліковано 10 березня 2023 року, 11:55 , Донецький обласний центр зайнятості

Повномасштабні воєнні дії внесли чимало коректив у буденність практично кожного українця, а деяких – взагалі змусила повністю змінити свій звичний ритм життя.

Це стосується і Олени, яка мешкає у невеличкому прифронтовому містечку Новогродівка. Через військові дії супермаркет, у якому вона працювала, припинив свою діяльність, і дівчині довелось звільнитись зі свої посади. Вона одразу звернулась за допомогою у пошуках роботи до фахівців Новогродівського міського центру зайнятості.

За освітою Олена пекар, за досвідом роботи - кондитер, продавець. Разом з кар’єрним радником був складений індивідуальний план працевлаштування. Розуміючи складність ситуації на ринку праці, дівчина погодилась розглядати кардинально різні варіанти працевлаштування і була готова приступити до будь-якої роботи.

Невдовзі до центру зайнятості звернулись представники комунального підприємства «Міський гуртожиток». Вони шукали працівника на посаду покоївки. Фахівці служби зайнятості запропонували цю вакансію Олені. Після проведеної співбесіди дівчину запросили пройти стажування безпосередньо на робочому місці. Молода та енергійна працівниця сподобалася керівництву підприємства, і через деякий час .стала частиною колективу гуртожитку.

«У кожного бувають моменти в житті, коли опускаються руки, хочеться все покинути та заховатись від світу. Але вихід є завжди. Часто всесвіт спеціально ставить перед нами перепони, щоб направити у потрібному напрямку», - ділиться пані Олена.

Єдиний портал вакансій з пошуку роботи https://jobportal.dcz.gov.ua

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram https://bit.ly/2UnnJwh

Call-центр Донецької обласної служби зайнятості 0 800 33 61 67.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості

Інші новини за темою