портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ігор Стокоз зустрівся з делегацією Німецького Бундестагу

Опубліковано 02 листопада 2018 року, 15:51 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську відбулася зустріч заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Стокоза з делегацією Німецького Бундестагу. Під час зустрічі сторони обговорили військово-політичну ситуацію в районі проведення Операції об'єднаних сил; гуманітарну ситуацію в регіоні та потреби у гуманітарній допомозі, а також становище тимчасово переміщених осіб та їх основні потреби на даний час.

«Однією з найактуальніших проблем на сьогоднішній день є відновлення

пошкодженого/зруйнованого під час проведення антитерористичної операції житлового фонду з метою забезпечення безпечного та комфортного проживання мешканців. З початку проведення антитерористичної операції в Донецькій області, на територіях підконтрольних українській владі, зруйновано/пошкоджено 12564 житлових будинків всіх форм власності», - наголосив заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз.

Також заступник голови Донецької облдержадміністрації подякував німецькій стороні за підтримку України у війні з Росією та підкреслив, що внаслідок ведення бойових дій залишаються знеструмленими 3 населених пункти, які знаходяться на лінії зіткнення: с. Піски, с. Опитне в Ясинуватському районі, с. Широкине в Волноваському районі. Для відновлення електропостачання необхідно забезпечення обстеження, розмінування прилеглих до ушкодженого енергетичного обладнання територій та створення «зелених коридорів» для виконання ремонтно-відновлювальних робіт.

Інші новини за темою