портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині GIZ розпочне оціночну місію

Опубліковано 07 листопада 2018 року, 17:59 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську відбулася робоча зустріч першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Євгена Вілінського з делегацією провідних експертів GIZ. Під час зустрічі сторони обговорили стан соціальних, медичних, освітніх закладів в Донецькій області, а також загальні питання життя регіону після конфлікту на сході.

«Багато організації мають однакову спрямованість і сконцентровані в одних і тих населених пунктах. Нам треба уникнути переплетіння проектів. Саме тому у другій декаді грудня ми плануємо провести координаційну раду за участю міжнародних партнерів. Це робиться для того, щоб організації чітко розуміли, де вони працюють і де вони можуть бути корисними», - наголосив перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Євген Вілінський.

Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ розпочинає оціночну місію з підготовки нового проекту, діяльність якого буде пов'язана з гуманітарною та соціальною сферами та здійснюватиметься та території Донецької та Луганської областей. 

«Оцінювати можливості надання допомоги будуть представники оціночної місії. Далі ми будемо залучати партнерів. Створений проект покаже, яка гуманітарна допомога потрібна регіону та на що звернути увагу під час довгострокового співробітництва», - підкреслив Проектний Директор GIZ Александр Отто.



Інші новини за темою