портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційне повідомлення про проведення електронної консультації з громадськістю Департаменту економіки облдержадміністрації

Опубліковано 22 жовтня 2021 року, 11:07

Найменування органу виконавчої влади, який проводить електронні консультації з громадськістю 

Департамент економіки Донецької обласної державної адміністрації

Назва проекту акту, що виноситься на обговорення

Проєкт розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про затвердження Порядку призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, установ та закладів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, що перебувають в управлінні Донецької обласної ради».

Мета проведення консультацій з громадськістю

Вивчення громадської думки щодо порядку призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, установ та закладів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст, що перебувають в управлінні Донецької обласної ради.

Поштова та електронна адреси, строк і форма подання письмових пропозицій та зауважень

Зауваження та пропозиції приймаються у довільній формі електронною та звичайною поштою впродовж 15 календарних днів з дня оприлюднення даного повідомлення (84313, м. Краматорськ, вул. Б. Хмельницького, 6, департамент економіки Донецької облдержадміністрації, [email protected])

Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на обговорення

Консультації надаються за телефоном (095) 402 61 71.

 

Прізвище, ім'я відповідальної особи

Ширенкова Тетяна Миколаївна ─ начальник відділу з питань управління державною та комунальною власністю управління розвитку територій департаменту економіки облдержадміністрації.

Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення

Протягом 10-ти робочих днів з дати закінчення терміну прийняття зауважень та пропозицій на офіційному веб-сайті Донецької обласної державної адміністрації dn.gov.ua (розділ «Консультації з громадськістю»).


Додаткові матеріали: