портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Кар’єрні радники служби зайнятості

Опубліковано 21 січня 2019 року, 15:20 , Донецький обласний центр зайнятості

В умовах реформування послуг державної служби зайнятості з 1 січня 2019 року в усіх центрах зайнятості Донецької області розпочали свою роботу кар’єрні радники.

Основне завдання кар’єрного радника повернути клієнта до трудової діяльності. Надаючи послуги особам, які шукають роботу та зареєстрованим безробітним, кар’єрний радник здійснює супровід таких осіб з метою подальшого працевлаштування.

Радник консультує безробітних і шукачів роботи щодо наявності вакантних посад, можливості пройти професійне навчання, скласти резюме, взяти участь в громадських роботах, спрямовує на самозайнятість, оцінює ступень мотивації особи до праці, попиту на професію та визначає види послуг, щоб як найшвидше повернути таких осіб на ринок праці.

Кар’єрний радник працює з кожним клієнтом окремо, допомагає особі усвідомити їх сильні особисті якості, подолати перешкоди при працевлаштуванні, самостійно визначити наявні конкурентні переваги, здібності, навички, однак і поведінка з боку шукачів роботи не має бути пасивною.

Тільки разом ми подолаємо труднощі!

Інші новини за темою