портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мешканця Селидового працевлаштовано у Дніпрі

Опубліковано 07 вересня 2022 року, 17:12 , Донецький обласний центр зайнятості

Війна змінила життя мешканців Селидівської громади, але вона не вплинула на їх цілеспрямованість та впевненість у свої силах. Через бойові дії Станіслав Кіріченко втратив роботу. За фахом хлопець «технік-електромеханік гірничий», але досвід роботи був різноманітний: від підсобного робітника до налагоджувальника устаткування у виробництві харчової продукції.

У травні чоловік звернувся до Селидівського міського центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні. Станіслав був готовий розглядати пропозиції роботи не тільки у рідному місті, а і за його межами. Безробітний сумлінно виконував всі заходи, визначені індивідуальним планом працевлаштування та тісно співпрацював з кар’єрним радником.

Після участі в онлайн-ярмарку вакансій, на якому були представлені вакансії підприємств Дніпропетровської області, хлопець, не вагаючись, погодився на переїзд до Дніпра. Після успішної співбесіди з роботодавцем та проходження спеціальної перевірки, Станіслав був працевлаштований продавцем-консультантом до ТОВ «КОМФІ ТРЕЙД».

«Не бійтесь змін, можливо ці зміни на краще», - наголошує Станіслав.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://bit.ly/38Z2E6I

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості 

Інші новини за темою