портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мешканка Слов’янська знайшла омріяну роботу у Дніпрі

Опубліковано 12 липня 2022 року, 14:50 , Донецький обласний центр зайнятості

Спеціалістом відділу прийняття рішень з призначення усіх видів соціальної допомоги та компенсації в Центральному УСЗН Дніпровської міської ради з червня успішно працює Вікторія Задорожня зі Слов’янська. Жінка довго не хотіла їхати з рідного міста, проте можливі ризики все-таки схилили чашу терезів в бік переїзду. Незадовго до початку воєнних дій Вікторія отримала статус безробітної у Слов’янському міському центрі зайнятості і після короткої паузи планувала з головою поринути у нову роботу.

«Останні 20 років моє професійне життя було пов’язане з державною службою, а саме питаннями пенсійного забезпечення. Ця робота підходила мені на 200%, і якби не модернізація управлінь пенсійного фонду, скоріш за все, працювала тут і нині», – каже героїня нашої історії. Повертатися до своєї першої професії вихователя дитячого садку Вікторія не схотіла. Вона бажала працювати на роботі, схожу на попередню, але в той же час шукала іншого, нового. Та поки Вікторія приглядалась до пропозицій від служби зайнятості, в її життя, як і в інших українців, прийшла війна і всі сподівання, мрії та надії «перетворились у попіл».

Опинившись у Дніпрі, Вікторія самостійно вирішила питання соціально-побутового облаштування, а сприяння працевлаштуванню надавали спеціалісти Слов’янського центру зайнятості, які тримали постійний зв’язок з жінкою по телефону і в месенджерах. У такому дистанційному режимі від кар’єрного радника Вікторія і почула про вакансію спеціаліста державної служби в місцевому УСЗН. Одразу взяла електронне направлення та прийшла на співбесіду.

«Це саме та робота, яку у думках уявляла собі. Я йшла на зустріч з роботодавцем у цілковитій впевненості в тому, що мої інтерес, досвід та особисті якості неодмінно зацікавлять його», – згадує Вікторія. У результаті, саме так все й склалося.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://qrfy.mobi/p/IBxJj8X.

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/3tay5Se.

Телефони «гарячих ліній» служби зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості

Інші новини за темою