портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мешканку Торецька працевлаштували на Черкащині

Опубліковано 02 вересня 2022 року, 15:15 , Донецький обласний центр зайнятості

Не зважаючи на усі труднощі, фахівці Торецького міського центру зайнятості продовжують знаходити роботу мешканцям рідного міста в більш безпечних регіонах країни. Ця історія про Діану Євдоченко, яка до червня цього року працювала  на підприємстві, що спеціалізується на переробці м'яса ПРАТ «Український бекон». Після втрати роботи вона звернулась за допомогою у працевлаштуванні до міського центру зайнятості.

Маючи досить високий рівень мотивованості до праці, дівчина разом з кар’єрним радником склала індивідуальний план пошуку роботи. Коли фахівцями центру зайнятості було організовано онлайн-ярмарок вакансій за участі роботодавця ТОВ «Миронівська птахофабрика», Діана взяла в ньому участь. Після цього заходу дівчина поспілкувалась з представниками підприємства та через деякий час питання працевлаштування було вирішено.

- Мене дуже зацікавили запропоновані вакансії, умови праці, заробітна плата, а також можливість надання житла у більш безпечному регіоні України. Майже без сумнівів, я вирішила спробувати. Тепер я не жалкую. Я у безпеці, в мене є житло та робота, - розповідає пані Діана.

Зараз дівчина працює робітником з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва на Черкащині.

Роботу знайти можна навіть під час війни. Тож, нехай ця історія стане поштовхом та прикладом для інших громадян, які залишились без роботи, та мають намір скоріше розпочати нову сторінку життя.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості

Інші новини за темою