портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мешканок Костянтинівки працевлаштували на Київщині

Опубліковано 19 серпня 2022 року, 12:48

Невизначеність із працевлаштуванням у рідному місті, активні бойові дії, втрата соціального статусу, життєвих орієнтирів та потреба у терміновому набутті нових як професійних, так і соціальних навичок – знайома ситуація? В таких обставинах була і родина Рижкових, які звернулись до Костянтинівського міського центру зайнятості щодо сприяння працевлаштуванню. Робота фахівців центру під час воєнного стану хоч і є дистанційною, можливо в чомусь змінився її стиль, але свою ефективність щодо сприяння потребам клієнтів у професійному визначені та активну допомогу на всіх рівнях вона зберегла.

Завдяки зусиллям фахівців Костянтинівського міського центру зайнятості у серпні було працевлаштовано мати та доньку – Оксану та Владиславу Рижкових. Жінки звільнилися з останнього місця роботи ще в червні, працювали на м’ясопереробному підприємстві, що через активні бойові дії припинило свою діяльність. Фахівці центру зайнятості зацікавили перспективою роботи на Миронівському м`ясопереробному заводі «Легко» що на Київщині. Підприємство мало вакансії маркувальника та укладальника, на які й бажали працевлаштуватися жінки.

«Зізнаюсь, що було важко вирішитись, - зазначає Оксана, - проте бажання працювати та утримувати сім’ю переважило. Довіра до фахівців, взаємопідтримка і віра в себе - це потужні сили, завдяки яким ми змогли працевлаштуватися».

Отримавши відповідні направлення центру зайнятості, Оксана і Владислава пройшли онлайн-співбесіду та наразі вже працюють. Разом, кожен на своєму місці, ми працюємо на благо держави, бо об`єднані спільною метою – закінчити війну та жити в мирі.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості

Інші новини за темою