портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Ми будуємо школи, незважаючи на війну, бо знаємо, майбутнє – це наші діти», - Ігор Стокоз

Опубліковано 03 вересня 2018 року, 16:08

Ще одну опорну школу відкрили на Донеччині в День знань у місті Костянтинівка. У заході взяв участь заступник голови Донецької ОДА Ігор Стокоз, представники обласної та місцевої влади, громадськість.

Заступник очільника області привітав школярів з Днем  знань та з початком нового навчального року, також передав слова вітання від голови Донецької ОДА Олександра Куця.

«Щиро бажаю вам, щоб нова оновлена школа стала для вас домівкою, з якої станете набиратися знань, рости, і отримаєте освіту, яка буде конкуренто-здатною на європейських та світових ринках.

Я пам’ятаю цю школу 2 роки тому, її стан,  скільки було обговорень. Пройшов час і ми маємо нову, розкішну школу, яка стане подарунком для дітей та вчителів», - звернувся до присутніх Ігор Стокоз.

Заступник голови ДонОДА оглянув територію школи, спортивні майданчики, столову, басейн та кабінети з новітнім обладнанням, поспілкувався з учителями та школярами.

«Хочеться побажати, щоб у вашому місті продовжували будувати такі школи. Бо саме така школа і є відповіддю ворогу – незважаючи на те, що йде війна, ми будуємо школи та відновлюємо інфраструктуру. Ми бачимо, що майбутнє – це наші діти, і ми маємо робити все для них, бо наші вони мають бути кращими», - наголошує Ігор Стокоз.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації

Інші новини за темою