портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині для участі у пробному ЗНО-2021 зареєструвалося 5,7 тис. осіб

Опубліковано 05 квітня 2021 року, 19:30 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Для участі у пробному ЗНО зареєструвалося 5,7 тис. осіб Донецької області.

Пробне тестування з усіх предметів відбудеться 10 квітня 2021 року.  Для його проведення буде задіяний 21 пункт у містах Бахмут, Волноваха, Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ, Курахове, Лиман, Маріуполь, Мирноград, Покровськ, Слов’янськ, Торецьк.

Про час і місце проходження пробного ЗНО  учасники можуть дізнатися в запрошенні-перепустці, яка розміщена в особистому кабінеті учасника. 

Пропуск учасників ЗНО на пунктах тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50.

Під час допуску до пункту учаснику пробного ЗНО необхідно мати з собою паспорт, запрошення-перепустку та засоби індивідуального захисту.

Допуск учасників пробного ЗНО буде здійснюватися після оцінки медичним працівником наявності ознак респіраторних хвороб та за умови одягнення власної захисної маски/респіратора. Особи, у яких виявлено ознаки респіраторних хвороб, до проходження пробного ЗНО не допускатимуться.

Визначити результати пробного ЗНО можна за допомогою онлайнового сервісу, який буде відкрито з 10 по 14 квітня 2021 року. Правильні відповіді будуть оприлюднені 12 квітня 2021 року на сайті Українського центру оцінювання якості освіти. 

Кожний зареєстрований учасник, крім обраного для пробного ЗНО предмета, зможе додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку ЗНО-2021, пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів.

Результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року.

Усі пункти ЗНО забезпечені дезінфікуючими засобами, паперовими рушниками, рідким милом тощо.

Додатково інформуємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами) проведення заходів з оцінювання якості освіти не відміняються і проводяться за умови дотримання учасниками відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов'язкового контролю за станом здоров’я учасників.

Інші новини за темою