портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині на дистанційному навчанні залишаються учні шкіл трьох територіальних громад

Опубліковано 13 травня 2021 року, 16:10

Учні загальноосвітніх шкіл у Костянтинівці, Мирнограді та Торецьку залишаються на дистанційному навчанні станом на 13 травня.  Про це директор департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації Тетяна Сідашева повідомила сьогодні на брифінгу у Краматорську.

«На сьогодні всі заклади дошкільної освіти працюють у звичайному режимі.  У звичайному режимі на сьогодні працює 441 заклад у 42 громадах, і здобувають освіту за очною формою навчання 147 тисяч учнів.  Залишаються на дистанційному навчанні учні трьох територіальних громад – Костянтинівки, Мирнограда і Торецька», -  сказала Тетяна Сідашева.

Вона також зазначила, що є частина закладів, які перебувають на дистанційному навчанні саме через випадки захворювання на COVID-19 серед вчителів. 

Заклади професійно-технічної, вищої та передвищої освіти здобувають освіту за змішаною формою навчання. 

«Разом з тим через зменшення  випадків захворювання на COVID-19 навчальний процес буде відновлено в цих закладах, і проведено з дотриманням карантинних вимог завершення освітнього процесу 2020-2021 навчального року», -  сказала директор департаменту освіти і науки.

Інші новини за темою