портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині триває розбудова інклюзивного освітнього простору

Опубліковано 09 жовтня 2020 року, 14:10 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Моніторинг виконання ремонтних робіт у Парасковіївській спеціальній школі № 40 та Новгородської спеціальної школи № 38 здійснили у межах робочої поїздки заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, радник  голови облдержадміністрації Тамара Лук’янчук та директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Сідашева.   

На сьогодні у Парасковіївській спеціальній школі № 40 виконуються реконструкція з термомодернізацією будівлі школи за рахунок коштів обласного бюджету та Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) на загальну суму 22,2 млн. грн. та реконструкція теплиці на суму 875,0 тис. грн. за рахунок коштів обласного бюджету.

У Новгородській спеціальній школі № 38 триває капітальний ремонт учбового корпусу за рахунок коштів обласного бюджету на суму 10,3 млн. грн.

Під час огляду відбулося обговорення проблемних питань, визначення терміну закінчення ремонтних робіт, організація роботи закладу в умовах проведення ремонтних робіт.

Реалізація цих проєктів створює новий освітній простір для розвитку дітей з особливими освітніми потребами та дозволяє покращити умови навчання для 271 дитини.

Інші новини за темою