портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині триває тренінгова програма з актуальних питань професійної (професійно-технічної) освіти

Опубліковано 14 квітня 2021 року, 09:42 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Тренінгову програму для представників навчальних закладів професійної (професійно-технічної) освіти регіону розпочато у Донецькій області у межах реалізації проєкту «Створення регіонального координаційного центру логістики професійно-технічної освіти».

Проведено тренінги, що стосувалися створення іміджу сучасного закладу освіти, просування закладу освіти в соціальних мережах із використанням технології Social Media Marketing (SMM), візуалізації як способу розвитку навчально-пізнавальних та інформаційно-цифрових компетенцій, створення анімованого відео як нового способу візуалізації інформації (сервіс Biteable). Заходи проходили у змішаному форматі.

Учасники тренінгів виконували практичні вправи та завдання, занурювалися у світ цифрових технологій та фантазували над створенням нової реальності освіти — без обмежень та рамок. Кожен із присутніх зміг не тільки поставити актуальні питання тренерам, але й долучитися до формування подальшої тематики тренінгової програми з актуальних питань професійної (професійно-технічної) освіти, що розпочалася на базі регіонального координаційного центру логістики професійно-технічної освіти у Донецькій області.

Проєкт «Створення регіонального координаційного центру логістики професійно-технічної освіти» реалізовується Громадською організацією «Збалансований розвиток – Схід» у партнерстві з Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти, Донецькою торгово-промисловою палатою, Донецьким обласним центром зайнятості, Державною освітньою установою «Інститут підвищення кваліфікації та перепідготовки кадрів» у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Інші новини за темою