портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Переселенця з Лиману працевлаштували у Києві

Опубліковано 15 вересня 2022 року, 17:17 , Донецький обласний центр зайнятості

Дистанційний формат роботи фахівців центрів зайнятості Донеччини дає змогу надавати допомогу клієнтам у будь-якому місті України. І ця історія про Костянтина Шлюфіна, якому вдалося знайти роботу саме завдяки віддаленій співпраці зі спеціалістами служби. 

Чоловік був вимушений переїхати з Лиману до Києва та одразу почав шукати роботу на новому місці. Маючи досвід роботи водія та величезну любов до цієї професії, він шукав вакансії саме за цією спеціальністю. Костянтин проходив співбесіди та стажувався на різних підприємствах, але умови не відповідали бажаним.

Одночасно з самостійним пошуком роботи Костянтин звернувся до Лиманського міського центру зайнятості через додаток ДІЯ. Разом з кар’єрним радником було проаналізовано його навички, досвід, транспортну доступність та побажання у підборі роботи. Були опрацьовані вакансії та пропозиції, проведені співбесіди з роботодавцями та подані резюме. 

Чоловік наполегливо виконував рекомендації з пошуку роботи і результат не забарився. Його документи відправили на узгодження до Регіональної філії «Південно-західна залізниця» АТ «Укрзалізниця». Після розгляду його кандидатури чоловік отримав запрошення на роботу водієм.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості

Інші новини за темою