портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Мобільні групи служби зайнятості Донеччини відновили свою роботу

Опубліковано 22 серпня 2022 року, 12:46 , Донецький обласний центр зайнятості

У довоєнний час робота мобільних груп служби зайнятості Донеччини завжди дозволяла охопити послугами служби зайнятості велику кількість мешканців. Вуличні інформаційно-роз’яснювальні акції стали невід’ємною частиною роботи фахівців центрів, які дозволяли більш оперативно надавати послуги та охопити більшу кількість жителів регіону.

Враховуючи реалії сьогодення, фахівці відновили проведення таких заходів. Першими на вулиці вийшли мобільні групи рекрутерів Слов’янського центру зайнятості, які розпочали свою діяльність у новому форматі та провели у Києві першу вуличну акцію.

Спеціалісти центру у складі мобільної групи побували в місцях зустрічі внутрішньо переміщених осіб, зокрема, в районному ЦНАПі та у парку відпочинку. Рекрутерам вдалось поспілкуватись з вихідцями зі Слов’янського регіону та розповісти про широкий спектр послуг, які наразі пропонує служба зайнятості безробітним громадянам. Фахівці надали детальні консультації щодо працевлаштування на робочі місця на підприємствах України із забезпеченням житлом, повним соціальним пакетом та компенсацією роботодавцеві витрат на оплату праці. Великий інтерес переселенці виявили до можливості набуття нової професії, актуальних вакансій та умов постановки на облік в центр зайнятості. Людей більш старшого віку також зацікавила програма отримання ваучерів для підвищення своєї кваліфікації.

Такі вуличні акції планується провести і в інших містах України. Мобільна група рекрутерів Слов`янського центру зайнятості вже планує свої наступні виходи.

Всеукраїнська база вакансій на Telegram каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» worknowdcz - https://bit.ly/38Z2E6I

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram - https://bit.ly/2UnnJwh

Телефони «гарячих ліній» центрів зайнятості Донеччини https://bit.ly/3rLgZtT.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості

Інші новини за темою