портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Понад 168 тисяч школярів на Донеччині повернулися до навчання у звичайному режимі

Опубліковано 27 січня 2021 року, 17:11

Понад 168 тисяч учнів в закладах загальної середньої освіти  у Донецькій області повернулися до навчання у звичайному режимі з 25 січня.  Про це повідомила директор департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації Тетяна Сідашева на брифінгу у Краматорську сьогодні, 27 січня.

«З 25 січня фактично розпочався освітній процес в закладах загальної середньої освіти.  Працює на сьогодні 505 закладів,  понад 168 тисяч учнів повернулися за парти. На жаль, у нас зараз близько тисячі учнів перебувають на дистанційному навчанні.   Організувалися нові громади, були передані повноваження, але не встигли провести деякі певні процедури, щоб організувати підвезення дітей.  З 1 лютого ці діти будуть навчатися»,  - сказала вона. 

Тетяна Сідашева  зазначила, що заклади загальної середньої освіти мали змогу повністю підготуватись до освітнього процесу, створити всі необхідні протиепідемічні умови. 

До навчання також повернулися заклади професійно-технічної освіти та передвищої освіти.   В закладах  професійної (професійно-технічної) освіти  навчаються 9,5 тис. учнів, у закладах передвищої освіти - 14,2 тис. студентів.

Заклади дошкільної освіти працюють у звичайному режимі. Там здобувають освіту понад 46 тисяч дітей.


Інші новини за темою