портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Ремонт Сіверскої школи наближається до фінішу

Опубліковано 21 серпня 2018 року, 15:29

Сьогодні в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна взяла участь в робочій нараді в Сіверській загальноосвітній школі №2. Нарада проходила під головуванням директора департаменту капітального будівництва Донецької облдержадміністрації Юрія Винокурова. В засіданні взяли участь директор Сіверської ЗОШ №2 Людмила Череповська, підрядники, які виконують внутрішні та зовнішні роботи, займаються складанням кошторисної документації, працівники Сіверської дільниці міськводоканалу.

В ході роботи були обговорені проблемні питання, які потребують вирішення в найкоротші строки. Як зазначив Юрій Винокуров, до кінця тижня третій та другий поверхи повинні бути повністю підготовлені до здачі в експлуатацію: встановлено обладнання, меблі, сантехніка. Крім того, підрядники повинні вивезти будівельне сміття з пришкільної території. На сьогодні головна увага буде приділятися роботам на спортивному майданчику, приведенню в належний стан каналізаційної системи та благоустрою прилеглої до школи території.

В.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна зазначила, що з боку райдержадміністрації надається всебічна допомога підрядникам, оперативно вирішуються всі проблемні питання.

На запитання директора Сіверської ЗОШ №2 Людмили Череповської про можливий термін закінчення ремонтних робіт та дату відкриття школи, Юрій Винокуров відповів, що, враховуючи обсяг та складність ремонту, який потрібно виконати, учні зможуть сісти за новенькі парти на початку другої чверті. У зв’язку з тим, що в ході проведення ремонту виникли додаткові проблемні питання, кінцевий термін виконання робіт переноситься.


Бахмутська райдержадміністрація

Інші новини за темою