портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розпочалася реєстрація на основну сесію ЗНО-2022

Опубліковано 01 лютого 2022 року, 09:56 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання розпочалася сьогодні, 1 лютого.

Для всіх охочих зареєструватися для участі в ЗНО Український центр оцінювання якості освіти підготував відеоінструкцію, з якою можна ознайомитися за посиланням.

Учасники, які потребують спеціальних умов, мають надати всі супровідні документи (форму первинної облікової документації № 086-3/о «Медичний висновок про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього незалежного оцінювання»).

Особи, які бажатимуть скласти понад п’ять навчальних предметів, зможуть зробити це у строк з 04 по 14 березня 2022 року (включно). Для цього, їм треба розмістити відповідне замовлення через Інформаційну сторінку учасника ЗНО. Наприклад, щоб додатково скласти іноземну мову (англійську, німецьку, іспанську або французьку), потрібно буде сплатити 789 грн, вартість складання інших навчальних предметів (історія України, географія, фізика, хімія чи біологія) становитиме 354 грн.

Також радимо всім охочим переглянути на YouTube-каналі Українського центру оцінювання якості освіти серію вебінарів: «ЗНО-2022: як підготуватися та успішно пройти тести».

Інші новини за темою