портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Шукаємо можливості разом

Опубліковано 24 січня 2023 року, 11:11 , Донецький обласний центр зайнятості

Перебуваючи у складних умовах, коли обставини змушують покинути рідні домівки, мешканці Донеччини підтримують один одного та готові прийти на допомогу.

У вересні 2022 року до Селидівського міського центру зайнятості звернулась Тетяна Лаврова. У рідному містечку Українськ вона працювала продавцем-консультантом та через закриття підприємства на початку літа втратила роботу. Складаючи план працевлаштування, кар’єрний радник порекомендував їй не виключати можливість пошуку вакансій і в інших регіонах країни.

Активна робота фахівця центру зайнятості дала свої результати. На той момент підприємниця Катерина Шарамкова, яка релокувала свій бізнес до м.Дніпро, шукала продавця непродовольчих товарів. Жінка звернулась до спеціалістів Селидівського центру зайнятості за підбором кадрів, знаючи, що багато хто з переселенців з Донеччини шукають роботу у Дніпрі.

Ця вакансія була запропонована Тетяні, але вона вагалася та не була впевнена, що хоче покидати рідну домівку. Щоб прийняти зважене рішення щодо переїзду та працевлаштування, жінка погодилась із пропозицією пройти стажування безпосередньо на новому робочому місці. Вона змогла проявити себе та отримала немало схвальних відгуків про свої професійні якості від роботодавця. Сьогодні пані Тетяна працює продавцем та мешкає у м. Дніпро.

«Переїзд – це дуже складно. Незнайоме місце, все по-новому. Та все ж ніколи не можна опускати руки. Треба шукати не виправдання, а можливості. За одну з таких - дякую службі зайнятості», – говорить Тетяна.

Єдиний портал вакансій з пошуку роботи https://jobportal.dcz.gov.ua

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram https://bit.ly/2UnnJwh

Call-центр Донецької обласної служби зайнятості 0 800 33 61 67.

За матеріалами Донецької обласної служби зайнятості

Інші новини за темою