портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Телеміст з лідерами учнівського самоврядування шести областей проведено з нагоди 25-ї річниці Конституції України

Опубліковано 28 травня 2021 року, 17:23 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Телеміст з лідерами учнівського самоврядування Донецької, Івано-Франківської, Львівської, Луганської, Одеської та Чернігівської областей проведено з нагоди 25-ї річниці Конституції України.

Участь у заході взяли 228 шкільних активістів - учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти. Організатори - відділ суспільних дисциплін Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Представники учнівського самоврядування говорили про необхідність розуміння змісту Конституції України. Питання «Як держава має дбати про забезпечення прав і свобод, зазначених у Конституції України?»,  «Реалізація яких ваших конституційних прав викликає певні труднощі?», «Які зміни, на вашу думку, є актуальними у майбутньому?», «Що я маю зробити для власного щасливого майбутнього в успішній Україні?» розглядалися не тільки вербально, а й за допомогою різноманітних онлайнових сервісів, що дозволило почути думку кожного учасника зустрічі. Захід завершився обміном ідей щодо кроків молоді України на шляху розбудови правової держави.

Щоб продовжити спілкування, організатори зустрічі запросили учасників доєднатися до групи у фейсбуці «Молода громада». Учні висловили бажання знову зустрітися в очному або дистанційному форматі для обміну своїми наробками.

Інші новини за темою