портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Тридцять обдарованих дітей Донеччини стали переможцями конкурсу «Європейська Україна»

Опубліковано 17 травня 2021 року, 10:32 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Тридцять обдарованих дітей стали переможцями у різних номінаціях та вікових категоріях обласного конкурсу тематичних малюнків, світлин і фотоколажів «Європейська Україна»,  який було проведено до Дня Європи.

Мета заходу –  формування у дітей та молоді європейських демократичних цінностей, вміння виражати своє бачення майбутнього України через різні форми творчості. Організатори – Донецький обласний палац дитячої та юнацької творчості.

До участі у конкурсі долучилися вихованці закладів позашкільної освіти області з Краматорська, Білозерського, Добропілля, Торецька, Маріуполя, Селидового, Слов’янська, Мирнограду, Бахмута, Волноваського району, Іллінівської та Олександрівської селищних рад. Також участь взяли вихованці Донецького обласного палацу дитячої та юнацької творчості та комунального закладу «Донецького Палацу молоді «Юність». Усього – 85  юних художників, творчих фотоаматорів й майбутніх графічних дизайнерів.

Різнобарвні, яскраві роботи юних митців були присвячені визначним пам’яткам культури, мальовничим пейзажам різних куточків європейських країн, європейській символіці, власному баченню європейської України.

Інші новини за темою