портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Костянтинівському районі обговорили реформу децентралізації

Опубліковано 25 липня 2018 року, 17:46

На території області продовжується проведення інформаційних днів з питань впровадження реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади. Так, 25 липня представники департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації відвідали Костянтинівський район. На нараді були присутні заступник голови Костянтинівської райдержадміністрації, заступник голови міста Костянтинівка, голови сільських, селищних рад Костянтинівського району.

В ході наради заступник директора департаменту-начальник управління з впровадження реформ та децентралізації Ірина Фролова розповіла про перебіг процесу реформи децентралізації в Україні, роз’яснила переваги, які отримають майбутні ОТГ, детально ознайомила з порядком приєднання громад до міст обласного значення. Були розглянуті чисельні питання громад Костянтинівського району, які виникли в ході реалізації державної реформи децентралізації. Розглядалась пропозиція створення поза межами перспективного плану Новодмитрівської сільської ОТГ. Вкотре було наголошено, що для створення громади необхідно, перш за все, спиратися на законодавчі та нормативні акти, прорахувати її фінансову складову, мати необхідну інфраструктуру та кадровий потенціал.

Управління з впровадження реформ та децентралізації департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації


Інші новини за темою