портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Маріупольському вищому металургійному професійному училищі відкрито новий навчально-практичний центр

Опубліковано 16 січня 2021 року, 15:13 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Навчально-практичний центр за професіями «Електрозварник ручного зварювання. Зварювальник на автоматичних та напівавтоматичних машинах» відкрито у Маріупольському вищому металургійному професійному училищі.

 Відкриття відбулось з урахуванням карантинних обмежень, без особливих урочистостей і чисельних зібрань.

Навчально-практичний центр створений за кошти державного бюджету (2348,38 тис. грн), обласного бюджету (1198,70 тис. грн), Маріупольського вищого металургійного професійного училища (307,00 тис.грн). Він обладнаний новітніми інверторними зварювальними апаратами виробництва австрійської фірми «Фроніус», плазмотроном, фрезерним верстатом та іншим обладнанням, необхідним для ефективної роботи майстерні, а також мультимедійною та комп’ютерною технікою.

Створений НПЦ надасть можливість здійснювати короткострокову та довгострокову підготовку, а також стажування за професією «Зварювальник на автоматичних та напівавтоматичних машинах», перепідготовку та підвищення кваліфікації за професією «Електрозварник ручного зварювання», стажування педагогічних працівників на 4 й та 5-й кваліфікаційні розряди.

Використання нового сучасного обладнання дозволить здійснювати підготовку кваліфікованих робітників за професіями зварювального напряму відповідно до вимог підприємств роботодавців-замовників робітничих кадрів.

Інші новини за темою