портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулася презентація проєктів Стратегічних та інвестиційних планів розвитку трьох закладів професійної освіти на Донеччині

Опубліковано 21 квітня 2021 року, 18:48 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Презентація проєктів Стратегічних та інвестиційних планів розвитку Краматорського центру професійно-технічної освіти, Слов’янського багатопрофільного регіонального центру професійної освіти ім. П.Ф. Кривоноса та Бахмутського центру професійно-технічної освіти на період до 2027 року відбулася 20-21 квітня. 

Захід відбувся у межах проєкту «Підтримка Євросоюзом сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування», який реалізує ПРООН в Україні, спільно з неурядовою організацією «Аналітичний центр ГО «СВ Платформа».

Докторант Інституту професійно-технічної освіти НАПН України Олександра Бородієнко презентувала власний практичний посібник «Публічно-приватне партнерство закладів професійно-технічної освіти» та визначила стратегічні, операційні цілі та завдання розвитку закладів, які були сформовані  на основі базового дослідження центру.

Реалізація даного проєкту надасть можливість перетворити освітні заклади у сучасні центри надання різноманітних послуг у межах професійної освіти та підвищити конкурентоспроможність випускників на ринку праці.

Інші новини за темою