портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулися фінальні конкурсні випробування другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у Донецькій області

Опубліковано 29 січня 2021 року, 11:14 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Завершальне конкурсне випробування «Урок» відбулося для учасників другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» в номінаціях «Математика», «Трудове навчання», «Українська мова та література» протягом 27 та 28 січня.

У ході проведення 23 дистанційних уроків освітяни показали високий рівень педагогічної майстерності, творчий підхід щодо використання сучасних інноваційних технологій, знання методики та педагогіки, уміння працювати з учнями. Конкурсантки довели, що віддалений формат – не завада для формування компетентностей. Члени журі конкурсу відзначили різноманітність та яскравість проведених уроків в режимі онлайн.

У номінації «Керівник закладу освіти» конкурсанти змагалися у випробуваннях «Фасилітаційна сесія», де мали продемонструвати вміння здійснювати організацію процесу колективного розв'язання проблемної теми у групі, та «Освітній проєкт», де складали технологічну карту проєкту та захищали її.

З результатами конкурсних випробувань можна ознайомитися за посиланням.

 Оголошення переможців відбудеться під час урочистого закриття конкурсу.

Інші новини за темою