портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбувся VІ обласний фестиваль «Шукай краси, добра шукай!»

Опубліковано 11 листопада 2021 року, 09:58 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

VІ обласний фестиваль «Шукай краси, добра шукай!», присвячений 150-річчю від дня народження Лесі Українки, відбувся у дистанційному форматі.

Організатором виступив Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

До участі у заході долучилися близько 200 учасників за 5 номінаціями: «Виставка творчих робіт «Пост для соціальної мережі з фотографією в стилі Flat lay «Contra spem spero», «Автор підручника «Не раз, хто забувається про завтра, той має вічність», «Літературно-музичний мікс за творами Лесі Українки «Нi! Я жива! Я буду вiчно жити! Я в серцi маю те, що не вмирає!», «Проби пера педагогів Донеччини «Слово, моя ти єдиная зброє!», «Панорама буктрейлерів за творчістю Лесі Українки».

Оргкомітет відібрав фотографії в стилі Flat lay на обласну «Виставку творчих робіт «Contra spem spero!». Педагоги та бібліотекарі ділились особистими роздумами, враженнями від прочитаного, власними поезіями, улюбленими цитатами.

Фінальний етап обласного фестивалю прикрасили 13 буктрейлерів учителів і бібліотекарів та дві учнівські роботи. Позитивною рисою цієї номінації є те, що роботи пристосовані для повсякденного використання в освітній діяльності. Ресурси, накопичені за 6 років, — це «помічник» учителів української мови та літератури, зарубіжної літератури, історії, інформатики та бібліотечних працівників.

VІ обласний фестиваль «Шукай краси, добра шукай!» вкотре довів, що українську мову знають, шанують і плекають на Донеччині.

Інші новини за темою