портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вихованці Донецького обласного еколого-натуралістичного центру нагороджені дипломами у рамках форуму «Дотик природи 2020»

Опубліковано 07 грудня 2020 року, 16:24 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Учні закладів освіти Донецької області взяли участь у  фіналі Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи», який відбувся дистанційно.

Організатором форуму виступив Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.

За підсумками оцінювання учнівських та студентських наукових досліджень вихованців Донецького обласного еколого-натуралістичного центру нагороджено дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України у категорії «Ботаніка» за високий рівень підготовки робіт.

Учасниками заходу стали учні закладів загальної середньої, позашкільної та професійно-технічної освіти, студенти закладів вищої освіти з 19 регіонів України (Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Чернівецької областей) та м. Києва.

Захист наукових робіт проходив за такими категоріями: зоологія, фізика і астрономія, хімія і біохімія, енергозберігаючі технології, анатомія та фізіологія людини, науки про Землю (географія, геологія), психологія, охорона здоров’я, мікробіологія, екологія та проблеми довкілля, ботаніка.

Інші новини за темою