портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юннати Донеччини - переможці Всеукраїнської дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри

Опубліковано 04 лютого 2021 року, 09:25 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Команда Донецького обласного еколого-натуралістичного центру перемогла у Всеукраїнській дитячо-юнацькій еколого-патріотичній грі «Паросток», яка цьогоріч у зв’язку з карантинними обмеженнями проводилась у дистанційному форматі.

Організатори – Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України.

За підсумками конкурсних випробувань команда Донецького обласного еколого-натуралістичного центру посіла І місце (100 балів). Юні натуралісти разом з керівниками гуртків у форматі квесту-подорожі продемонстрували свої знання з орієнтування на місцевості, природи рідної землі, метеорологічних спостережень та презентували свої волонтерські проєкти: «Героям-захисникам України — слава!», «Козацькому роду нема переводу» та «Берегиня. Культура рідної домівки».

Крім представників Донецької області, участь у грі взяли педагогічні, учнівські колективи, вихованці 80 закладів загальної середньої та позашкільної освіти з 18 областей України: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Херсонської, Хмельницької, Чернівецької, Чернігівської.

Інші новини за темою